NIMG_3465.jpgyt ottaisin vinkkejä itseni johtamisesta. Tiedän kaikki listojen teot ja aikataulutukset. Osaan palastella ja lokeroida. Jopa priorisoida. Mutta en osaa aloittaa. Tarvitsen liian deadlinen, jotta saan hommat alkuun.

Juuri ennen kesälomaa olin voimani huipussa ja flow oli parhaimmillaan. Lomaltapaluu on ollut äärimmäisen vaikeaa. Myönnän olevani sosiaalinen eläin, joka toimii ympäristön mukaisesti. Tunnen itseni ja tiedän, että kun vauhti alkaa, niin hommat sujuvat. Mutta. Kun teen nyt itsenäistä työtä, joka etenee vain minun kauttani, niin tälle asialle pitäisi tehdä jotakin.

Olen nyt lukenut hienoja blogeja siitä, kuinka ihmiset ottavat taloutensa haltuun. Tekevät suunnitelman ja noudattavat sitä. Minullakin on suunnitelmia, vaikka minkä suhteen, mutta en vaan kykene aloittamaan. Syitä keksin useampia, mutta ne ovat vain esteitä, joita olen kyllä muutoin aivan helposti oppinut ylittämään. Kerron ne tässä nyt kuitenkin ennen kaikkea itselleni.

1. Muut eivät ole vielä töissä (toimi viime viikolla, ei enää tällä viikolla)

2. Arki muuttuu lomarutiinista arkirutiiniksi hitaasti. (Tämä on totta, mutta inhoan rutiineja joka tapauksessa, niin mitä ihmeen väliä tällä on.)

3. Osaan tuijottaa seinää ja lukea innostavia blogeja tuntikaupalla. Eipähän tarvitse omia varsinaisia töitäni tehdä ja voin hyvin perustella tutustuneeni aihealueeseen.

4. Kaipaan ihmisiä ja painetta!

Millä ihmeellä saan itseni aloittamaan? Tämä lähinnä tulevia aikoja varten. Paniikki hiipii jo oven takaa.