Tänään piti aloittaa omalla nimelläni työssäni blogin pitäminen. Olinkin ennenkin silloin tällöin kirjoitellut ns. yhteiseen blogiin, mutta nyt siis kaikki saivat henkilökohtaisen. Tokihan se siis on huomattavasti enemmän blogihenkistä, että jokaisella on oma ajatuspaikkansa, mutta haastavaa se silti on.

Aika monet ihmiset pitävät julkisuusblogia tai siis eräänlaista työhön vahvasti liittyvää, palkallista blogia. Toiset ovat taas valjastaneet mainostajat omille sivuilleen ja saaneet siitä lisätuloja. Siis blogeista. Mielestäni on aika käsittämätöntä, että näitä blogeja joku edes jaksaa lukea, kun niitä on niin paljon. Itselläni on muutamat suosikkilinkit, joissa tasaisin väliajoin käyn. Välillä viihdytän itseäni menemällä satunnaisiin blogeihin. ...Mutta ei sitä kauan jaksa.

Sain kirjoitettua palkallisen kirjoitukseni. Varmaan tulee vielä monia. Mutta jotakin ilahduttavaa on kuitenkin mielestäni näissä tavallisten ihmisten blogeissa, joissa mietitään maailmanmenoa, haukutaan asioita ja kerrotaan itsestä paranneltua totuutta. Näissä pääsee jotenkin lähemmäs... Tai en tietty omastani tiiä. Ainakin näin kirjoittamalla on hauska pohtia, haukkua ja ylpistellä. Sanokaa te, jotka täällä joskus käytte!