vee%C3%A4r.jpgAluksi on sanottava, että onpa hassua nähdä oman bloginsa mainostajana kulutusluottomainos. (Ko. mainostajan tietoihin en nyt tutustunut.) Uudessa työssäni yritän löytää keinoja, etteivät ihmiset tarttuisi ns. huonoihin lainoihin, luottoihin tai osamaksuihin. Muitakin keinoja usein on. Tuntuu muutenkin, että rahanjakajia ei pääse pakoon millään. Niin kuin ei pääse sitten myöhemmin niitä velkojakaan.

Tänään oli taas Helsinkipäivä. Helsingissä kaikki on mahdollista. Tämä ja huominen ovatkin oikeasti sellaisia päiviä, joiden jälkeen osaan paremmin hahmottaa, mikä on mahdollista.

On ollut hauska huomata, kuinka oma ajattelu on hyvin rajoittunutta. Sen rajat voisi melkein piirtää ilmaan. "Tässä on raja, mihin pystyn itseseni ajattelemaan ja tämän rajan jälkeen tarvitsen muita". Ihnaaa, kuinka keskustelulla  ja oikeastaan jopa ääneen sanomisella pääsee eteenpäin. Ajatus lähtee heti kehkeytymään eteenpäin. Yhtä lailla sen voisi piirtää eri tavoin, kuin "se ajatus siitä sitten lähti".

Tällaisina hetkinä vahvistuu se, että kenenkään ei ole hyvä olla yksin. Yksin ollessa ajatus vaan kaventuu. Mieli löytää vain samoja ratkoisuja tai vielä pahemmin esteitä. Pienistä vaikeuksista voi tulla muureja ympärille.

Tänään kuuntelin: "Pätkäduuneista on paha mennä säästämään" Ipanema/ Juhis
Tänään opin: Kykyviisari
Tänään näin: Neljä kurkea
Tänään innostuin: Nightwish 14.12.18