Athos-vuorelta DTM:n drag show:hun luulisi olevan pitkä matka, mutta silti niitä yhdisti jokin kummallisesti. Molemmissa oli katsojina hirveästi naisia niin museossa kuin roballakin, mutta esiintyjinä pelkkiä miehiä. Heräsi kyllä todella monia kysymyksiä tästä naisten puuttumisesta näissä kahdessa erilaisessa kulttuurissa. Tai eihän nainen kokonaan puuttunut:

Molemmissa nainen on kuitenkin hyvin ylistetty. Athos-vuorelle ei pääse sen tähden naisia, koska se on pyhitetty vain yhdelle. Siellä on Neitsyt Marian puutarha, eikä sitä nyt muitten naisten sovi hoitaa. Onhan se nähty; kun äidin ja tyttären pitää yhteistä mökin pihaa hoitaa, niin riitahan siitä syntyy. Tämä nainen näkyy jokapaikassa. Ei liene yhtään huonetta yhdessäkään luostarissa, joissa ikonina tai muussa taiteessa hän ei katsoisi alakuloisesti, joskus hyväntahtoisesti katsojaansa.

Drag showssa suuret diivat ovat ihailtuja. Mitä suurempi (tai pienempi) asu ja ego on naisella, sitä upeampaa se on. Näitä naisia voi olla useita, mutta ei koskaan lavalla yhtäaikaa. Jopa näille miehisille naisille tulee riita, jos lavalla on useampi.

Tänään oli Helsingin sanomissa juttu siitä, kuinka myös Suomessa vain yksi nainen riittää. Muut naisjohtajat ovat mm. ministerit ovat vähentäneet korostamasta naiseuttaan, kun Suomella on jo yksi nainen johtajanaan. Ja onhan se nähty, että yritysjohtoon on naisten edelleen hyvin vaikea päästä. Omassa "yrityksessäni" onkin seitsemästä johtajasta yksi nainen.

Herää vain kysymys
- onko kyse naisissa, ei monta kokkia hääräämään samaan soppaan vai
- miehissä, kyllä yhtä naista vastaan pitää olla ainakin viisi miestä vai 
- molemmissa?