Nyt on tullut uusi ongelma matkustamiseen. Jo aiemmin kuvailin, kuinka matkaan pitää valmistautua filmirullien, kirjojen ja laastareiden hankinnan avulla, mutta nyt kiitos maailman epäoikeudenmukaisuuden tarvitsen myös minigrip-pusseja (lisätietoja ilmailuhallinnosta).

Ymmärrän ja haluan olla turvassa myös ilmassa. En haluaisi räjähtää vääränlaisen nesteen takia, koska joku haluaa sillä tavoin kostaa kaikki kokemansa vääryydet. Myönnän, että elän koko ajan länsimaisen, rikkaan valtiolaisen turvattua elämää, jonne ei kidutusta tai edes kuolemaa mahdu. Ja myönnän, että pienellä turvallisuusmuutoksella se koko muu maailma tunkeutuu omaani tuoden kuoleman mahdollisuuden kauneuden hoitooni.

Olen naurettava. Myönnän. Mutta suurin huoleni on kuitenkin oikeasti se, että hiukseni hapsottavat koko matkan ajan hassusti ja saan katsella loppuelämäni kuvia hassuista hiuksistani. Tähän minigrip-pussien puutteeseen liittyy nyt kyllä niin paljon häpeän, laiskuuden ja hemmotellun lapsen tunteita, että häpeä taitaa voittaa.

Ja taidan kiltisti käydä kaupasta ostamassa minigrip-pusseja.