Taitaa olla myöhäistä toivottaa hyvää uutta vuotta. Tosin Onnea vuodelle 2007 on aktuelli, vaikka lokakuussa.

* * *

Matkailumajoitustilakotimme on ollut ahkerassa käytössä kuluvana vuonna. Meillä ei yövieraita käynyt puoleen vuoteen yhtään, mutta vuosi 2007 on lähtenyt lentäen liikkeelle. Meillä on ollut viikolle 4 saavuttaessa neljä yövierasta. Tätä voi sanoa loistolukemaksi.

Vuonna 2007 on myös uusia tuulia ilmassa. Kokonaan uusi tutkinto otetaan käyttöön näin vuoden alusta. Kahden vuoden päästä nähdään tuloksia, mutta ehkä myös tällä palstalla seurataan kvartaalikausin oppimisen, kehittymisen ja tuottavuuden kasvua.

Uudet jokakodin välineet messenger 7,0 ja vanha kunnon Irc-galleria on otettu käyttöön juhlallisin menoin. Yhteydenpito myös meidän kotiimme muuttuu nopeammaksi ja helpommaksi. Näin myös yövieraat pääsevät nauttimaan talon mukavuuksista erikseen sovittavin hinnoin.

Matkustukseen tähtäävä vuosi aloitettiin sopivasti tutustumalla tämän kauden hittikohteisiin. Matkailumessuilla tutustuttiin uusiin mahdollisiin yhteistyökumppaneihin ja palveluntarjoajiin. Mondo-lehti tarjosi vastustamattoman tarjouksen, joka hyväksyttiin. Todettakoon, että kolmen viikon päästä myös matkailukausi virallisesti avataan  Egyptin Punaisen meren rantakohteella.

Vuosi 2007 on kukoistuksen kausi, jolloin huolehditaan niin sielun, ruumiin ja hengen vaatimuksista. Näitä seurataan myös tänä vuonna tällä palstalla.