Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Elokuva oli hauska. Varsinainen Voldemort-juonittelu oli hieman taka-alalla, joka kevensi tarinaa paljon. Varsinkin kun edellinen oli ollut niin suurta teiniangstailua. Hassuuden hinta taisi kuitenkin olla se, että draaman huippuhetki jäi tosi ohueksi, eikä kyynelkanavien avaamiselle jäänyt oikein aikaa ennen lopputekstejä. Mutta Snape/Kalkaros kerää pisteitä elokuva elokuvalta.

Doubt (dvd)
Epäilyn huippua. Oikein mahtava Meryl Streep -elokuva. Ilman hänen loistavaa, vahvaa roolisuoritustaan ei tämä olisi ollut niin lumoava ja vangitseva. Mistä voi tietää, mitä kahden ihmisen välillä tapahtuu? Mitä voi sallia minkäkin hinnalla? Ja mitä jos mikään ei ole sitä, miltä näyttää? Tämä ois hyvä katsoa muutaman kerran. Todella loistava.

The Proposal
Ah ihanaa Sandra Bullock romanttista komediaa. Totta on, että Bullock näyttelee lähes aina samankaltaista hahmoa, mutta mitä väliä, kun hahmo on niin loistava. Täydellinen itsetunto, joka on kuitenkin vain fasadi. Upeat Alaskan maisemat ja turvallinen juoni sekä supersuloinen koira. Tällaisia ihminen kaipaa, jotta usko elämään säilyy.

Public Enemies
No onhan Johnny Depp ihana ja saa kenet tahansa gansterihahmon saamaan Tukholma syndroomaan aikaan. Elokuvassa lähinnä ihmetytti raivokas, epäinhimillinen väkivalta. Ei kunnioitettu poliiseja, eikä gangstereita, ehkä molemmat sen myös ansaitsivat.

District 9
Odotin suurta yhteiskuntakriittisyyttä ja sainkin sitä osittain. Upeaa on, miten scifi-tyylilajilla voidaan noin upeasti tehdä näkyväksi ihmisoikeusrikkomuksia ja tämänkin ajan ihmisten kohtelua. Leffa oli kyllä hienoa katsottavaa. Pidän dokumenttityylistä ja kuvan rosoisuudesta. Se tekee todella uutiskuvankaltaiseksi kerronnan, enkä yhtään ihmettelisi jos Johannesburgin yllä leijuisi iso emoalus. Suosittelen.