En uskonut, että tämä päivä tulisi. En uskonut, että kyltymätön tv:n katselija, kuten minä, joutuisi alistumaan ja sanomaan: "liika on liikaa!" Oikeesti, jos viimeiseen kolmeen vuoteen ei ole alkanut yhtään hyvää tv-sarjaa ja onnellinen on saanut olla joistakin subin uusinnoista, niin pakkoko ne on kaikki aloittaa yhtä aikaa!!! Eikö joku katselijoiden suojelulaitos jo älähdä! Kolme tuntia tv:n ääressä sitä oikeasti katsoen on jo liikaa.

Olen siis joutunut karsimaan. Ja tallentamaan ja tuhoamaan katsomatta...
Katson maanantaisin huonosti Täydelliset naiset ja illan elokuvan ja Bettina S:n (kunhan se taas alkaa). Maanantaina en katso Kotikatsomoa enkä Supernaturalia. Tiistaina O.C:n, jos olen ehtinyt kotiin siksi, ja Blackpool. Pako jäi nyt sitten katsomatta, ehkä sitten ne uusinnat...
Keskiviikkona tulee onneksi niitä CSI:ta tuhat (kaksi), mihin ei tarvitse aikaa haaskata; yhden nähtyään on nähnyt ne kaikki. Huh. Mutta sitten pukkaa sitä Greyn anatomiaa ja Roomaa. Ja täytyy vain toivoa, ettei tule mielenkiintoisia dokumentteja. Ei onnistu ensi viikolla: Nürnbergin salaiset muistiot. Yes! Taas kone sauhuamaan..
Torstaina on ER-tauko, mutta House alkoi ja oli hurmaava. Everwood alkaa ensi viikolla, ja vaikka se on lässähtänyt, niin silti kait sitä pitää katsoa... Jos ne vaikka menis yhteen... Lost on pakko! Ja Alias ois kiva, jäänyt nyt kahdesti katsomatta eli jäänee.

Viikonloppu on suht onnellista aikaa. Saa katsoa kaikki tallennetut tv-sarjat ja täytyy vaan toivoa, että sataa vettä. Sunnuntaina tulee muutama hömppä sarja: Venus&Apollo, One tree hill ja Ny-Lon, jotka nyt voi katsoa tai olla katsomatta. Eli koko viikko on ladattu niin täyteen perjantaita ja lauantaita lukuunottamatta, että kyllä sitä hengästyy. Eli toivottavasti ei tule hyviä elokuvia eikä dokkareita, eikä yksikään hyvä uusi/vanha sarja ala tänä syksynä enää! Ja miksi ihmeessä se Musiikki-teevee tulee niin myöhään!!!

Järkyttävintä tässä kuitenkin on se, että koko viikon sarja maailmassa vain kaksi on eurooppalaista sarjaa. Siksi lisään listaan vielä Nuori nainen Berliinissä lauantaisin. Sillähän eihän teevee orjuuta, eihän?