Pakkohan tätä säätä munkin on kommentoida. Koska onhan tää niin ihmeellistä ja mahtavaa! Vaikka kaaduinkin tänään mätkähtäen. Ja olin vielä niin tyhmä, että laitoin käden alle. Onneksi ei pahemmin sattunut. Pitäis sitä jo sen verran olla kaatumista harjotellut, että mätkähtää reilusti sille kohtaa, missä on pehmeintä. Tosin kyllä sekin kohta vähän aikaa jomotti.

Eli kivusta huolimatta on ihan mahtavaa, että on tuollainen ilma. Tänään olen saanut käydä keskustelua, mikä kulkuneuvo on paras tällä säällä sekä tekstiviestitse että naamatusten. En ole tiennytkään kuinka autonvihaajan maine mulla on. No tässä kohtaa maine on totuutta paljon kauniimpi. Sillä kyllä minä helposti alistun auton kuljetettavaksi, jos matka on vähänkin pitempi tai ilma ikävämpi.

Mutta siis keskustelu yksityisauto vai yleinen kulkuneuvo lumimyrskyssä. Oma ratkaisuni oli eilen, että tottakai bussilla! Perustelut yksityisauton puolesta ovat tänään olleet. 1) Kun riittävän ajoissa lähtee matkaan, niin pääsee perille. 2) Saa lähteä milloin huvittaa eli kuinka aikaisin haluaa. Okei. Yleisen kulkuneuvon plussat olivat: 1) Pääsee perille, jos lähtee ajoissa. 2) Voi valita itse kuinka ajoissa lähtee. 3) Jos matka takkuaa, ei joudu itse kutsumaan hinajaa paikalle, vaan siitä huolehditaan. 4) Voi leikkiä ystävällistä, jos joutuu työntämään julkista ajoneuvoa eteenpäin.

2-4 julkinen ajoneuvo voitti! Että näin, myrskysäällä!