Odotin vuoden alussa tämän elokuvan ensi-iltaa tosi paljon. Mutta en sitten koskaan ehtinyt tai päässyt sitä leffateatteriin katsomaan. Harmitti kyllä, mutta elämä voitti elokuvan katsomisen. Nyt sitten elämän loputtua (lue:koulun) päätin palkita itseni ja ostin kyseisen elokuvan. Ostin sen, koska luotin, että se ei voi olla aivan huono, koska Helmiä ja sikoja -elokuva on loistava.

Odotukset olivat siis todella korkealla, vaikka vähän ne olivat laskeneet kriitikkojen toteamusten jälkeen. Lisäksi myös aina pitää odottaa pahinta, jotta voi yllättyä positiivisesti. Teki varmasti hyvää, että jouduin miltei vuoden odottamaan tätä elokuvaa. Odotukset olivat laskeneet ja kaipasin vain mukavaa elokuvaa ja yllätyin. Elokuva oli loistava!

Kaikella hyvällä suomalaisia elokuvia kohtaan, mutta tässä poikkeuksellisesti onnistuttiin. Romanttinen komedia on oikeasti vaikea laji, jossa tämä elokuva onnistui! Nauratti, itketti ja ennen kaikkea ihastutti. Teki mieli heti katsoa se uudelleen, mutta maltoin kuitenkin. Hyvää mieltä täynnä! Kannattaa katsoa!